dinsdag 27 mei 2008

Dag 48-59

Het is alweer een tijdje geleden, maar dat is omdat er niet veel speciaals te melden valt. Het leven is hier nog altijd zalig, alleen regent het een beetje meer omdat de grote regentijd nu echt begonnen is. Toch genieten we nog geregeld van de zon!

Het weekend van 17 en 18 mei was een werkweekend, maar zaterdag heb ik niets moeten doen. Coralie en ik hebben wat rondgewandeld in de stad en naar een (te duur) winkelcentrum geweest. Zondag had ik wel een item en in de namiddag zijn we naar een talentenjacht geweest van de organisatie Twisted. Daar moesten we onder andere de categorie 'dans' jureren, terwijl ik helemaal niets van dans ken... Het was een entertainende namiddag en af en toe was ik wel onder de indruk van sommige deelnemers. Vooral de categorieën breakdance en rap waren de moeite waard. De categorie zang daarentegen was wel een beetje zielig...

Tijdens de week was het een gewone werkweek, niets speciaal te vermelden dus. Donderdagavond zijn we wel gaan feesten in de Havana-lounge.

Dit weekend zijn we vrijdagavond naar een barbecue geweest bij Abba en Jurgen omdat Anke zaterdag terug naar Belgie vertrok. Die zaterdag zijn we ook nog gaan zwemmen in De Witte Lotus, een zwembad dicht bij ons huis met alleen maar Chinezen, behalve ons dus.

Zondag was echt een schitterende dag. Om 5u30 vertrokken we al richting Leonsberg om van daaruit te varen op de Surinamerivier. We hebben er dolfijnen gespot en we hebben er echt massa's gezien. Ze waren zeer actief en kwamen heel dicht bij onze boot. Het zijn rivierdolfijnen en ze zijn een beetje kleiner dan gewone dolfijnen, maar wel mooier. Ze worden maximaal 2 meter en je kan ze herkennen aan hun roze borst.
Daarna zijn we naar Braamspunt gevaren, een vissersdorpje bij de monding van de rivier. Er was een mooi strand en veel vissers die trots hun vangst lieten zien. Zondag gaan we misschien terug.
Foto's op facebook natuurlijk :)

Voor de rest gaat alles zijn gewone gangetje. Rustig, veel gaan eten op restaurant en niet al te veel slapen. Zalig dus.

Tot later
Bart

Geen opmerkingen: