zondag 30 maart 2008

dag 1-2

Hallo,

We zijn hier dus goed aangekomen in Suriname en de eerste indrukken zijn alvast alles wat ik er van verwacht had, en zelfs meer. Schitterend weer, prachtige natuur en een aangename 'we zien wel hoe het loopt'-sfeer. Helemaal anders dan in het drukke, gehaaste en koude Belgie. Ik heb het gevoel dat ik hier goed zal aarden :) Al zijn de contrasten tussen rijk en arm soms ontstellend groot...

Zoals Coralie al schreef gaan we morgen dus zwemmen. We zullen ook het centrum van Paramaribo verkennen met Fre en Leen. Dankzij die kennissen van Coralie leren we hier zeer veel kennen en kunnen we op een idyllisch mooi plaatsje naast de Surinamerivier verblijven. We zijn er hun erg dankbaar voor.

Voorlopig hebben we nog geen internet (we gebruiken het nu via een vriend van Fre) dus de volgende berichten en foto's kunnen wel nog even op zich laten wachten.

Tot dan: hopelijk is het in Belgie even leuk als hier!
tot gauw

Bart

3 opmerkingen:

Anoniem zei

We zijn blij al enkele woordjes van jullie te lezen! En zijn vooral content dat jullie veilig aangekomen zijn en het goed stellen. Geniet er maar van en we blijven jullie volgen, hoor... we zijn veeeeel te curieus!
Zoen van Arthur **smak**

Anoniem zei

Ha die Bart. Hier in België is het waarschijnlijk minder leuk. De kloof tussen arm en rijk is in je hometown minstens even ontstellend.

De leute daar!

Anoniem zei

Bart en Coralie,

Ik lees dat jullie het goed stellen. Dit is een hele geruststelling. Profiteer maar. Je zal dit waarschijnlijk maar één maal meemaken. Zorg goed voor elkaar.
Veel groeten van het koude en regenachtige thuisfront.

P en M